Концерт гурту Pur:Pur в рамках туру We Do Change Tour

Концерт гурту Pur:Pur в рамках туру We Do Change Tour

17 квітня 2016, 19:00

Арт-центр «ILKO Gallery» (вул. Кошицька, 28)

Вартість

Вхід: 120 грн

Фантасмагорія, магія, невловимий зв’язок з Космосом – все це найчистіша і ніжна група «Pur:Pur»! Вона встигла стати помітною фігурою на українській сцені.

«We do change», – ствердно заявила про себе група Pur:Pur на відборі на «Євробачення 2016». І з цього моменту свіжу, фантастично-магічну музичну формацію з Харкова відкрили навіть ті, хто 8 останніх років по якомусь року долі взагалі нічого про неї не чув …

«Pur:Pur» – це двічі чистота, ідея, якою акустичне тріо не тільки слід на сцені, але живе нею. Цікаво, що група заснувалася аж ніяк не професійними музикантами. Ніжна вокалістка Ната Сміріна – фармацевт, а Євген Жебко – режисер.

Але це не заважає їм бути відкритими і загадковими, як перші промені сонця, що пробиваються крізь прохолодний ранковий туман …

«Pur:Pur» з їх джерельний інді-поп-роком, мелодійними експериментами зі звуком і приголомшливою філософією завоювали увагу навіть таких серйозних і впливових видань, як Esquire і Vogue. Творчість тріо високо оцінили «Rolling Stones», хлопці запам’яталися публіці на фестах «Дика м’ята», «Джаз-Коктебель», «Гоголь-фест», «Садиба-джаз».

Нещодавно акустичний колектив поділився зі світом платівкою Nevertheless і полоскотав фанатам нерви на сліпому прослуховуванні в 6-му сезоні «Голосу Країни».

Квитки можна придбати:
– з 25.03 – в Галереї ІЛЬКО (вул. Кошицька, 28)
– з 29.03 – також і у VOTO art-cafe (вул. Волошина, 24

Реклама на сайті

Реклама на сайті

Знайдіть свою подію

Календар подій

Коментарі

вверх