«Київстар» запустив 3G-мережу в Ужгороді

«Київстар» запустив 3G-мережу в Ужгороді

Із 2 вересня мешканці та гості Закарпаття – Ужгороду та передмістя – можуть користуватися послугами у мережі третього покоління. Разом з обласним центром до 3G тут підключені довколишні населені пункти: Минай, Сторожниця, Оноківці, Розівка, Концово.

У Закарпатській області 3G-мережа вже працює у 16 населених пунктах: раніше «Київстар» розпочав надавати послуги у 10 населених пунктах області, включно із прикордонними містами Берегове, Солотвино, Нижня Апша. Тут абоненти користуються швидкісним інтернетом від початку липня.

«Київстар» запустив 3G-мережу в Ужгороді

Загальна кількість міст та селищ України, в яких уже можна користуватися 3G, зросла до 291, а кількість обласних центрів – до 13-ти. Кількість населених пунктів України, у яких мережа вже відкрита або проводиться технічне тестування, сягнула 338.

Для комфортного та вигідного користування мобільним інтернетом 3G абоненти можуть перейти на нові тарифні плани – «Смартфон», «Смартфон+», «Смартфон Екстра» – передплаченого зв’язку або з лінійки «Все за…» для контрактного зв’язку. Ці пропозиції містять збільшену кількість мегабайтів для користування інтернетом на максимальній швидкості. Також у низці тарифів соціальні мережі не тарифікуються, що дозволяє значно економити трафік.

«Київстар» також надає можливість придбати додаткові Інтернет-пакети, в разі якщо мегабайтів у межах тарифного плану буде недостатньо.

«Київстар» запустив 3G-мережу в Ужгороді

Побачити поточне покриття 3G від «Київстар» можна на інтерактивній карті на сайті компанії http://www.kyivstar.ua/kr-620/mm/about3g/. Налаштувати свій планшет чи смартфон також можна за вказаним посиланням.

Реклама на сайті

Коментарі

вверх